Ballarini TORINO TG11 Τηγάνι Ρηχό Ø 20εκ.
Ballarini TORINO TG11 Τηγάνι Ρηχό Ø 20εκ.
Τηγάνι ρηχό TORINO σε διάμετρο 20εκ. με βάθος 3,5εκ.
- Εσωτερική αντικολλητική επένδυση GRANITIUM 5 στρωμάτων από θρύμματα γρανίτη
με τέλεια αντικολλητική ιδιότητα και αντοχή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών
εξαρτημάτων μαγειρέματος (πιρούνια, σπάτουλες κτλ) - Η ιδιότητα που έχουν τα θρύμματα γρανίτη να διατηρούν τη θερμότητα δίνει τη
δυνατότητα να μαγειρεύετε σε μέση ένταση - Εξωτερική επιφάνεια σε γρανίτη
- Μεταλλική χειρολαβή που δεν ζεσταίνεται
- Χρήση σε εστίες αερίου, ηλεκτρικές, κεραμικές και επαγωγικές
Διαστάσεις σκεύους | |
Βάθος | ~3,5 εκ. |
Διάμετρος βάσης | ~14,5 εκ. |
Διάμετρος χείλους | ~20,8 εκ. |
Μήκος σκεύους με χερούλι(α) | ~39,0 εκ. |
Εμφάνιση / Λειτουργικότητα | |
ThermoPoint | Όχι |
Χρήση και στον φούρνο | Ναι |
Χρήση σε επαγωγικές εστίες | Ναι |
Χρήση σε εστίες αερίου | Ναι |
Χρήση σε ηλεκτρικές εστίες | Ναι |
Χρήση σε κεραμικές εστίες | Ναι |
Καπάκι | Όχι - πρόσθετος εξοπλισμός |
Τεχνικά χαρακτηριστικά | |
Πάχος αλουμινίου | 4,0 χιλ. |
Υλικό αντικολλητικής επίστρωσης | θρύμματα γρανίτη, ειδικά επεξεργασμένα, ώστε να είναι απόλυτα κατάλληλα και ασφαλή για χρήση με τρόφιμα, σύμφωνα με διεθνείς αναγνωρισμένες εταιρείες ελέγχων όπως Neotron (Ιταλία), LGA(Γερμανία) και το Δανέζικο ινστιτούτο, οι οποίες πραγματοποιούν συχνούς ελέγχους σε όλα τα προϊόντα μας |
Υλικό κατασκευής σκεύους | Αλουμίνιο |
Υλικό κατασκευής χερουλι-ού/ών | Μεταλλικό σε σχήμα V-Shape που δε ζεσταίνεται |
Χρώμα εξωτερικής επιφάνειας | Γρανίτης |